Østfoldprisen

Rallykongen Petter Solberg var den første vinneren. Siden har både musikere, ildsjeler, fredsarbeidere, langrensstjerner, forfattere og en revydronning vært blant de mange flotte vinnerne av Østfoldpris.

Østfold fylkeskommunes hederspris deles ut til en østfolding som har gjort en spesiell innsats for fylket. Prisen kan deles ut til enkeltpersoner, organisasjoner, grupper eller lag som bor i eller er fra Østfold, eller på annen måte har tilknytning til Østfold.

Vi spør folket om forslag til hvem de synes har gjort en spesiell innsats for Østfold? En som er en verdig ambassadør for fylket vårt og gjør deg stolt? En som fortjener en påskjønnelse for sin lange innsats og kan tjene som motivasjon for andre.

Prisen deles ut en gang i året og er på kr 100.000, et diplom og et kunstobjekt som utformes spesielt til denne prisen av en Østfoldkunstner.

Både forfattere, artister, ildsjeler, idrettsutøvere, fredsarbeider og en revydronning har vært blant de mange flotte vinnerne av Østfoldprisen. Alle kan komme med forslag og en jury avgjør hvem som går videre til finaleheatet. Deretter er det opp til publikum å stemme fram den endelige vinneren av den gjeve prisen. 

Utdelingen foregår i Østfold fylkestings siste samling i året.

Kontakt

Tone Elisabeth Navestad Stenbek
E-post
Mobil 970 18 337