Tilkallingsvikarer realfag

Har du lyst til å bli med i et trivelig team med god delingskultur, godt samarbeid og faglig dyktighet? Da vil vi gjerne ha deg med på laget! Mysen videregående skole søker tilkallingsvikarer.

Arbeidssted

Mysen videregående skole.

Type ansettelse

Tilkallingsvikarer.

Mer om stillingen

Vi trenger tilkallingsvikarer innen realfag som er klare for å gjøre en innsats og som kan stille på kort varsel. Det kan være for kortere eller lengre perioder.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

For stillingen gjelder: Lønn fastsettes etter avtale. Ansettelsen skjer på de vilkår og med de plikter som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Det må fremlegges politiattest før tilsetting.

Søknadsfrist

30.august 2019

Søknadsskjema

Søknadsskjema

ID

2594

Om virksomheten

Mysen videregående skole er en kombinert skole med ca. 950 elever fordelt på 8 utdanningsprogram: Helse- og oppvekstfag, Studiespesialisering, Design og håndverk, Medier og kommunikasjon, Restaurant- og matfag, Service og samferdsel, Bygg- og anleggsteknikk og Teknikk og industriell produksjon. I tillegg har skolen voksenopplæring, en stor spesialundervisningsavdeling og ansvaret for undervisningstilbudet i Indre Østfold fengsel. Skolens visjon er «Lærelyst for livet; Det beste i hver enkelt». Vår overordnete målsetting er at alle elever skal fullføre og bestå med best mulig resultat.

Kontakt

Hanne Merete Frøyset Herland
E-post
Telefon 69 84 61 14
Mobil 984 98 977