Bibliotekar

Malakoff har ledig stilling ved Malakoff videregående skole: 91,6 % fast stilling som bibliotekar fra 1. august 2019

Arbeidssted

Malakoff videregående skole

Type ansettelse

91,6% fast stilling

Mer om stillingen

Har du lyst til å være med og arbeide for at elevene utvikler kritisk tenkning og evne til å håndtere informasjon fra ulike kilder, og å aktivt stimulere til leseglede og leseutvikling?
Skolebiblioteket ligger i hjertet av skolen og elevene bruker det aktivt. Biblioteket har to ansatte. Vi søker en bibliotekar som trives med ungdom, har interesse for bibliotekets rolle i et læringsperspektiv, kan være en drivkraft i samarbeidet med resten av skolesamfunnet/med lærerstaben, er energisk og positiv og liker seg i et livlig arbeidsmiljø.
Du som søker stillingen, må ha:

  • Godkjent bibliotekarutdanning, lærerutdanning med påbygging i skolebibliotekkunnskap eller annen, relevant utdanning
  • God formidlingsevne Det vil legges stor vekt på personlig egnethet, god samarbeidsevne og evne og lyst til formidling. Kjennskap til Mikromarc er en fordel, men ingen betingelse.

Opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til avdelingsleder bibliotek Lone Gregersen Johansen, mobilnr: 97 63 75 70 eller utdanningsleder Sølv Marie Stenmark, mobilnr: 95 04 34 83.

Lønn fastsettes etter avtale. Ansettelsen skjer på de vilkår og med de plikter som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. De som tilsettes må kunne legge frem gyldig politiattest. Søknad må sendes på vårt elektroniske søknadsskjema.
CV og attester medbringes til eventuelt intervju. Østfold fylkeskommune praktiserer prøvetid. Vi gjør oppmerksom på at navn til søkere til stilling i Østfold fylkeskommune kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jfr. offentlighetsloven § 25. Østfold fylkeskommune ønsker et mangfold på arbeidsplassene som speiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn.
 

Søknadsfrist

28. april 2019

Søknadsskjema

Søknadsskjema

ID

2526

Om virksomheten

Malakoff videregående skole er en kombinert skole med ca. 1000 elevplasser, 180 ansatte og et årlig driftsbudsjett på ca. 105 mill. Skolen har opplæringstilbud innenfor 5 utdanningsprogram; Studiespesialisering, Helse- og oppvekstfag, Teknikk og industriell produksjon, Elektrofag og Bygg og anleggsteknikk. Skolen er fokusskole og miljøfyrtårnbedrift. Malakoff vgs arbeider for å skape høy faglig kvalitet, et utfordrende og trygt læringsmiljø og tilpasset opplæring for alle elever. Har du lyst til å være med og skape et skolemiljø bygget på mestring, miljø og mangfold

Kontakt

Lone Eva Gregersen Johansen
E-post
Telefon 69 24 22 51
Mobil 976 37 570
Sølve Marie Tegner Stenmark
Utdanningsleder
E-post
Telefon 69 24 22 29
Mobil 950 43 483