Kommunikasjonsstaben har nylig etablert felles dokumentsenter og nytt servicesenter for Østfold fylkeskommune. Vi søker nå etter to konsulenter til å styrke og videreutvikle disse enhetene. Den som tilsettes må påregne arbeid begge steder.

Mysen videregående skole har ledig 100 % fast stilling som fagleder for programområde Teknikk og industriell produksjon.

Halden tannklinikk søker tannhelsesekretær i et 100 % vikariat.

PPTvgo i Østfold søker en PP-rådgiver i 40 % fast stilling med kontorplassering i Indre Østfold.

Halden videregående skole har ledig 100% fast undervisningsstilling innen norsk og engelsk med tiltredelse så raskt som mulig.

Vi søker en engasjert person som kan tenke seg å jobbe i et hektisk og hyggelig miljø i skolens administrasjon. 100% fast stilling som konsulent knyttet til skolens administrative stabsfunksjoner.

Vi søker tannlege til en 100 % fast stilling på Askim tannklinikk Klinikken er helt ny, tiltalende og moderne utstyrt, har godt gjennomarbeidet klientell og et godt faglig miljø med hyggelige kolleger.

Har du lyst til å være med og skape et skolemiljø bygget på mestring, miljø og mangfold? Ledig stilling ved Malakoff videregående skole: 91,6 % vikariat som bibliotekar fra 1.8.18.

Den kliniske aktiviteten ved TkØ er økende, og vi søker derfor etter tannlegespesialist i 40-60 % stilling innen fagfeltet oral kirurgi og oral medisin.