Nytt kraftsenter for frivillighet i Moss

Som nærmeste nabo til den fylkeskommunalt initierte parsellhagen, ble frivillighetens hus i Moss åpnet søndag 3.september. På åpningen av huset ble det attpåtil servert grønnsaker fra den samme hagen. Fylkeskommunen gratulerer hele Moss med et nytt kraftsenter for frivilligheten!  Fylkeskommunen har delfinansiert parsellhager i mange byer i Østfold, deriblant i Moss. Der er den lokalisert som nærmeste nabo til frivillighetens hus. - Klikk for stort bildeFylkeskommunen har delfinansiert parsellhager i mange byer i Østfold, deriblant i Moss. Der er den lokalisert som nærmeste nabo til frivillighetens hus.

Ordfører Tage Pettersen la stor vekt på rose de mange frivillige, som de siste månedene har lagt ned et mangfold av arbeidstimer i å gjøre klar huset. Tilholdsstedet har vært lagt inn som et satsningsområde i kommunens planer siden 2010 og endelig lykkes mossingene å gjennomføre tiltaket. Kulturminister Linda Hofstad Helleland kom kjørende inn med en presang fra kommunen, en splitter ny el-bil, til stor begeistring blant de fremmøtte.

Kulturminister Linda Hofstad Helleland, og ordfører Tage Pettersen, foran el-bilen som Moss kommune ga i gave til frivillighetens hus - Klikk for stort bildeKulturminister Linda Hofstad Helleland, og ordfører Tage Pettersen, foran el-bilen som Moss kommune ga i gave til frivillighetens hus Det flerkulturelle koret «Sang uten grenser» skapte begeistring med sine fengende rytmer fra alle verdens hjørner - Klikk for stort bildeDet flerkulturelle koret «Sang uten grenser» skapte begeistring med sine fengende rytmer fra alle verdens hjørner Ordfører i Moss, Tage Pettersen, roste frivilligheten for en kjempejobb med å klargjøre frivillighetens hus - Klikk for stort bildeOrdfører i Moss, Tage Pettersen, roste frivilligheten for en kjempejobb med å klargjøre frivillighetens hus