Nye priser på Hvalerferga fra 1. januar

Fra nyttår overtar Østfold kollektivtrafikk inntektsansvaret, dvs. ansvaret for priser, salgssystem, markedsføring og informasjon for Hvalersambandet. Da innføres også nye takster, siden de forrige ikke var blitt justert på nærmere ti år.
Fra 1. januar 2018 gjelder nye takster på Hvalersambandet - Klikk for stort bildeFra 1. januar 2018 gjelder nye takster på Hvalersambandet Østfold kollektivtrafikk
 

De nye prisene på Hvalerferga gjelder fra 1. januar 2018, etter at samferdselskomitèen vedtok disse på møte i desember.

Ingen endring i rutetilbudet

Hvalerferga har utgangspunkt i Skjærhalden, og tar deg til de østre øyene i Hvaler kommune. Tilbudet betjenes av en passasjerbåt og en bilferge med til sammen 18 daglige avganger.

Det er ingen endringer i rutetilbudet fra 1. januar 2018, men pristilbud, betalingssystem og billettsystem er nytt.

Finn ut hvilken billett som passer best for deg

Vi benytter elektroniske reisekort som er enkle og raske i bruk. Hvilken billett som passer best for deg avhenger av hvor ofte og variert du reiser. Det finnes uansett flere rabattordninger som du bør benytte deg av.

  • Reisekort kjøpes og fornyes på ferga. Et nytt reisekort koster kr. 50,-. Ta vare på kortet ditt, siden dette kan gjenbrukes og i tillegg brukes på lokalbussene i Østfold, hos NSB, Ruter og en rekke andre selskaper.
     
  • Du kan betale med kontanter, bankkort eller VIPPS. I løpet av våren 2018 kan du også kjøpe billetter på mobiltelefonen.
     
  • Rabattkort fra 2017 må løses inn i løpet av 2018

Har du et rabattkort (klippekort) fra Hollungen fra tidligere, byttes restverdien inn i reisepenger eller periodebillett etter eget ønske. Dette gjøres ombord på ferga.