Ny rektor på Kalnes

Hanne Lorentzen er i dag tilbud stillingen som ny rektor på Kalnes videregående skole. 

Hanne Lorentzen - Klikk for stort bilde

Hanne Lorentzen har vært konstituert i rektorstillingen siden 1. januar, da Torstein Maugesten gikk av som rektor. Lorentzen har bred og solid erfaring fra lederoppgaver både i videregående opplæring og fra grunnskolen. Hun har også fylt rollen som assisterende rektor ved Kalnes siden 2015 og kjenner derfor alle skolens utdanningsprogrammer godt.

- I 2020 blir Østfold en del av Viken fylkeskommune. Det innebærer endringer også for de videregående skolene. Det har derfor vært viktig å finne en kandidat med dokumentert ledererfaring, god kjennskap til utdanningsprogrammene ved skolen og som kan bidra til å utvikle Kalnes videregående skole inn i Viken. Hanne Lorentzen innehar alle disse kvalitetene og det var et enstemmig ansettelsesråd som tirsdag vedtok å tilby stillingen til Hanne Lorentzen, sier Solveig Olsen, fylkesdirektør opplæring.

Det var tilsammen 10 søkere til rektorstillingen. Det er fylkesdirektøren godt fornøyd med - Det er positivt for Østfold fylkeskommune at vi har så mange godt kvalifiserte søkere til rektorstillingene, sier Olsen.

Vi gratulerer Hanne Lorentzen med rektorjobben.