Julemarked på Glemmen videregående skole

På selveste luciadagen, torsdag 13. desember, inviterer Glemmen videregående skole til julemarked.

Klikk for stort bilde

Fra klokken 16.00 til 19.30 på torsdag 13. desember, vil Glemmen videregående skole være fylt med salgsboder og utstillinger. Elever og ungdomsbedrifter har utsalg og utstillinger fra egen produksjon. Det vil også være matutsalg med julens herligheter.  

 

Elevene på linjene for design og håndverk, tip, restaurant og matfag forbereder seg til markedet. De lager produkter, koker syltetøy og venter stort innrykk.

 

- Jeg tror det blir god stemning, sier Helene Sundland, elev på design og håndverk-linjen.

 

Elevene på tip har produsert blant annet lysestaker, stablestativ til fyringsved og støvelbørstere. På verkstedene til design og håndverk lages det alt fra nøkkelringer til grytekluter. Restaurant og matfag står for godsaker som sirupssnipper og pølser.

 

Det er nå tredje gang Glemmen arrangerer julemarked, og det er på god vei til å bli en tradisjon.

 

Her kan du se bilder fra produksjonen til de tre linjene.

 

Grytekluter som elever på design og håndverk  - Klikk for stort bildeGrytekluter som elever på design og håndverkMaria Bekkerud og Hanna Amalie Lande fra design og håndverk produserer varer. - Klikk for stort bildeMaria Bekkerud og Hanna Amalie Lande fra design og håndverk produserer varer.Klikk for stort bildeJulemarked foreberedelser-1411143En av nøkkeltavlene som design og håndverk har laget fra en gammel skinnsofa - Klikk for stort bildeEn av nøkkeltavlene som design og håndverk har laget fra en gammel skinnsofaStephan Pereira lager julekurver av lær. - Klikk for stort bildeStephan Pereira lager julekurver av lær.Silje Marie Ahlsen ser på produktet til Thea Grinsberg Løkke - Klikk for stort bildeSilje Marie Ahlsen ser på produktet til Thea Grinsberg LøkkeJulekurver i lær til å henge på juletreet. De store kan brukes til å holde kort. - Klikk for stort bildeJulekurver i lær til å henge på juletreet. De store kan brukes til å holde kort.Helene Sundland (avbildet) og Mathea Hultman koser seg i mens de jobber i verkstedet - Klikk for stort bildeHelene Sundland (avbildet) og Mathea Hultman koser seg i mens de jobber i verkstedetMathea Hultman lager nøkkelringer. - Klikk for stort bildeMathea Hultman lager nøkkelringer.Restaurant og matfag sylter gris og lager pølser - Klikk for stort bildeRestaurant og matfag sylter gris og lager pølserRestaurant og matfag sine elever lager sirupssnipper - Klikk for stort bildeSyltetøy som elever fra restaurant og matfag har kokt - Klikk for stort bildeSyltetøy som elever fra restaurant og matfag har koktBålpanne som tip har laget - Klikk for stort bildeBålpanne som tip har lagetLysestake som elever på tip har laget - Klikk for stort bildeLysestake som elever på tip har lagetStablestativ til ved, produsert av tip - Klikk for stort bildeStablestativ til ved, produsert av tip