Hurra for nye skolenettsider!

I dag "avdukes" nye, tidsriktige og brukervennlige nettsider for våre videregående skoler og Østfold fylkeskommunale skole. Ta en titt da vel!

Bilde av mange skolenettsider - Klikk for stort bilde

"Modersidene" — www.ostfoldfk.no — kom i ny versjon ved skolestart, og etter den lanseringen begynte moderniseringsarbeidet på skolenes nettsider. I oktober ble de to første skolesidene lansert for Greåker og Halden videregående skoler. Nå er alt klart, og i dag "slippes" resten av skolesidene.

Brukernes behov er det viktigste

Fylkesdirektør for opplæringsområdet Solveig Helene Olsen er stolt av de nye sidene. 

- Det har vært en stor jobb å pusse opp alle skolenettsidene, så dette er en gledelig milepæl for oss. Vi er godt fornøye med at skolene våre kan tilby mer brukervennlige og moderne sider. Nå håper vi brukerne våre lett finner det innholdet de ønsker, det er det viktigste for oss. Sidene skal fungere både for elever, foresatte, ansatte og de som søker jobb her, sier Solveig Helene Olsen. Hun er også svært fornøyd med at de nye sidene er godt tilpasset mobilbruk.

– Det har vært en omfattende og møysommelig prosess, men nå er vi i mål, og vi håper brukerne liker det de ser. Omleggingen innebærer at vi har ryddet i alt gammelt, gått gjennom strukturer, og i samarbeid med skolene laget nettsider som er mer intuitive og enklere å navigere i. Stikkordet for arbeidet har vært brukervennlighet. Vi har hele tiden forsøkt å tenke på brukeren når vi har utformet sidene, forteller nettredaktør Kristin Josefsen. 

Har du synspunkter på nettsidene? I så fall hører vi gjerne fra deg! Send e-post til info@ostfoldfk.no

Her kan du sjekke ut de nye, fine nettsidene: