- Hele Østfold gratis på sykkel! 

Også i år er det gratis deltakelse i «Sykle til jobben»-aksjonen for alle som bor eller jobber i Østfold. Startskuddet går onsdag 24. april. Meld deg på! 
Jente fyller luft på sykkehjul - Klikk for stort bildeJente fyller luft på sykkehjul FMV foto

– Om du bor i Trøgstad, Eidsberg, Moss, Halden, Fredrikstad eller på Hvaler, spiller ingen rolle. Sykling er sunt, uansett. Å få flere til å sykle eller gå er en prioritert oppgave, både folkehelsemessig og for å skape bedre bomiljøer, sier fylkesordfører Ole Haabeth.

Her kan du melde deg på: https://www.sykletiljobben.no/

Gratis deltakelse og vårpuss

Det er sykkelbyene Nedre Glomma, Moss Rygge, Askim Mysen og Østfold fylkeskommune som spanderer gratis deltakelse i «Sykle til jobben»-aksjonen for hele Østfold. Men det stopper ikke der. 

Det vil bli mulighet for vårsjekk av sykkel i Fredrikstad, Sarpsborg og Moss. I Nedre Glomma vil dette være på Stortorget i Fredrikstad og på torvet i Sarpsborg 27.april mellom kl 10 og 17. I Moss vil dette være i gågata lørdag 6. mai. 

sykkel i herføl-idyll - Klikk for stort bilde Marie Peyre

Kort om Sykle til jobben

Sykle til jobben arrangeres i 2019 for 46. gang. Målet er å få deg og dine kollegaer i form. 

En undersøkelse blant alle deltakere i 2017 viser at halvparten av deltakerne ble motiverte og trente mer. 50 prosent svarte at de en eller flere ganger i løpet av aksjonen lot bilen stå og 50 prosent sa at de hadde syklet mer. Hver person økte i snitt sitt aktivitetsnivå med en time per uke. 

Bra for arbeidsmiljøet, miljøet og helsa

Fysisk aktivitet er bra for arbeidsmiljøet, og aksjonen passer for enkeltdeltagere, små og store bedrifter. Man kan danne lag internt, og skape samhold og entusiasme om et felles mål. Ansatte blir sprekere, luftkvaliteten blir bedre og det blir mindre bilkø.

Gratis å delta - mange muligheter til å vinne 

Alle som registrerer seg og er aktive under aksjonen kan vinne premier, som du kan lese mer om på Sykle til jobbens hjemmeside, der du også melder deg på

Tilbakemelding

Fant du det du lette etter?