Publisert 22.11.2007

- Få journalister i Østfold – om noen – har betydd mer for å bevare og styrke østfoldidentiteten enn Hans Jørgen Olsen. Gjennom to tiår har han vært selve "stemmen fra Østfold" gjennom sine direktesendinger på radio. Hans evne til å skape kontakt med lytterne, den folkelige, varme og nære formen og den genuine østfolddialekten har vært hans varemerke, sa "juryformann" Svein Christoffersen da fylkesutvalget i formiddag enstemmig vedtok vinneren av Østfoldprisen 2007.

Publisert 18.08.2006

På vegne av Mysen og Omegn Røde Kors samt Momarkedet mottok en svært fornøyd Mette Røen Homstvedt i dag Østfoldprisen 2006. Wig Wams Åge Sten Nilsen fikk æren av å representere de mange toppartistene som har opptrådd på Momarkedet gjennom årenes løp ved prisutdelingen.

Publisert 17.11.2005

- Nei, nå tullær du?! Har JEG fått prisen! Men det er jo så mange andre flinke folk på lista! Jeg håpa nesten ikke jeg fikk'n! jeg, skjønner du! Vivi Haugs velkjente spontanitet, humør og store engasjement fornektet seg ikke da hun fikk telefonen om at hun har fått Østfoldprisen for 2005.

Publisert 18.11.2004

Rallykjøreren Petter Solberg får en alle tiders bursdagspresang på sin 30-årsdag i dag. Han tildeles nemlig Østfoldprisen 2004, og blir med det den aller første vinneren av fylkeskommunens nye hederspris.