Publisert 31.07.2017
Sommerferga en suksess

Også i år visste mange å benytte seg av tilbudet om sommerferge på Glomma - 872 personer, for å være helt nøyaktig.

Publisert 20.12.2016

- Det er nyttig og givende å se at den opptrappede innsatsen på området gir frukter. Samtidig erfarer vi at det er enormt krevende å gjøre dette skikkelig. Skal Østfold få gjennomslag nasjonalt, er påvirkningsarbeid definitivt ikke noe som kan gjøres med venstrehånda.

Publisert 12.06.2017

Et knapt flertall på Stortinget sa torsdag ja til den foreslåtte kommune- og regionreformen. Det betyr at Østfold, Akershus og Buskerud slås sammen til regionen Viken. Fylkesordførerne vil nå avvente høstens valgresultat før de starter eventuelle forhandlinger om innhold og arbeidsoppgaver i en ny region.

Publisert 20.04.2017
Publisert 06.04.2017

- Vi har lært mye om hvordan de drifter senteret og hvilke fasiliteter og treningsmuligheter de tilbyr. Vi har også sett at det kan gjøres ganske enkelt - og at slik trening er svært viktig. Så dette har stor overføringsverdi til Rygge beredskapssenter.

Publisert 07.12.2016

- Begynn i det små og vær positiv og glad, det gir mye, er den enkle oppskriften fra Spydeberg Rock festival. Onsdag mottok de Østfoldprisen for den.

Publisert 17.11.2016

Så er det avgjort. Folket har talt. Spydeberg Rock Festival får Østfoldprisen 2016. - Nå ble vi nesten stumme. Tusen takk til alle som har stemt på oss, sa Eddy Lyshaug og Kenneth Hansen, da de i dag ble overrasket med den gode nyheten av fylkesvaraordfører Siv H Jacobsen.

Publisert 25.10.2016
Juryen for Østfoldprisen har kommet frem til et finaleheat på sju kandidater, som publikum nå kan være med på å stemme frem. - Gå inn på fylkeskommunens hjemmeside og stem på din favoritt! lyder oppfordringen fra juryleder Siv Jacobsen.