Publisert 24.11.2011

Østfold fylkeskommunes hederspris - Østfoldprisen - er tildelt fotballklubben Tempo Moss IF.

Publisert 01.12.2010

"En verdig prisvinner". Det har vært det unisone omkvedet etter at det ble kjent at Petter Skauen ble tildelt årets Østfoldpris.

Publisert 19.11.2009

- Ola Vigen Hattestad tildeles Østfoldprisen 2009 for sine fantastiske internasjonale prestasjoner i skisporet sist sesong. Han er en flott ambassadør for Østfold og viser at han er stolt av hvor han kommer fra. Juryen har dessuten vektlagt hva Ola gir tilbake til barn og unge i hjembygda, sa juryleder Svein Christoffersen da han kunngjorde avgjørelsen i formiddag.

Publisert 20.11.2008

Fylkesutvalget vedtok i formiddag enstemmig å tildele Østfoldprisen 2008 til Per Olav Andersen og Ole Evenrud, initiativtakerne til "Allsang på grensen". - Prisvinnerne har på en imponerende måte vist årelang utholdenhet og utrettelig engasjement for en idé de har hatt tro på. Resultatet har blitt et arrangement som har satt Østfold på kartet langt utenfor fylket, heter det blant annet i fylkesutvalgets begrunnelse.

Publisert 22.11.2007

- Få journalister i Østfold – om noen – har betydd mer for å bevare og styrke østfoldidentiteten enn Hans Jørgen Olsen. Gjennom to tiår har han vært selve "stemmen fra Østfold" gjennom sine direktesendinger på radio. Hans evne til å skape kontakt med lytterne, den folkelige, varme og nære formen og den genuine østfolddialekten har vært hans varemerke, sa "juryformann" Svein Christoffersen da fylkesutvalget i formiddag enstemmig vedtok vinneren av Østfoldprisen 2007.

Publisert 18.08.2006

På vegne av Mysen og Omegn Røde Kors samt Momarkedet mottok en svært fornøyd Mette Røen Homstvedt i dag Østfoldprisen 2006. Wig Wams Åge Sten Nilsen fikk æren av å representere de mange toppartistene som har opptrådd på Momarkedet gjennom årenes løp ved prisutdelingen.

Publisert 17.11.2005

- Nei, nå tullær du?! Har JEG fått prisen! Men det er jo så mange andre flinke folk på lista! Jeg håpa nesten ikke jeg fikk'n! jeg, skjønner du! Vivi Haugs velkjente spontanitet, humør og store engasjement fornektet seg ikke da hun fikk telefonen om at hun har fått Østfoldprisen for 2005.

Publisert 18.11.2004

Rallykjøreren Petter Solberg får en alle tiders bursdagspresang på sin 30-årsdag i dag. Han tildeles nemlig Østfoldprisen 2004, og blir med det den aller første vinneren av fylkeskommunens nye hederspris.