Publisert 18.10.2017
alva_portrett_1000t

Da Alva Svenhard ble elevrådsformann lovet hun å jobbe for frukt til elevene. I dag gikk hun på talerstolen og fortalte politikerne hvorfor hennes skole burde få penger til skolefrukt.

Publisert 17.10.2017
ungdomsføtter_1000

De neste par årene skal Østfold fylkeskommune gi ut hele 25 millioner kroner til arbeid med bedre psykisk helse og forebygging av rus blant unge i Østfold. I dag fordelte Opplæringskomiteen de første pengene til ulike prosjekter i kommunene.

Publisert 16.10.2017
ILLUSTRASJON-SKOLEHELSE

De fleste ungdommer i Østfold har det godt. Men likevel er det flere som sliter i fylket vårt enn i landet for øvrig.

Publisert 14.10.2017
buss_biler_over_frstadbrua

Enklere, raskere og oftere. Det er målet med omleggingen av kollektivsystemet i Nedre Glomma-regionen. I løpet av de neste månedene skal distriktet få et nytt og forbedret bussrutenett. Da skal enda flere kunne bruke buss i hverdagen.

Publisert 12.10.2017
penger_1000

Det ble ingen store Østfold-overraskelser, hverken den ene eller den andre veien, da Regjeringen la fram forslag til statsbudsjett for 2018 torsdag formiddag.

Publisert 05.10.2017
Andreas Lervik signerer sammen med avtroppende formann Steen Bach Nielsen, Region Sjælland

Østfold fylkeskommune har undertegnet et intensjonsbrev med EU-nettverket String om samarbeid i årene som kommer om tettere samarbeid. String tar for seg å knytte Nord-Tyskland og Skandinavia tettere sammen gjennom blant annet samferdselsprosjekter og nedbygging av grensehindre.

Publisert 05.10.2017
Erling Strand skal jobbe med å realisere Olympiatoppens senter i Fredrikstad

Olympiatoppen Øst etableres med base i Fredrikstad i 2018. Erling Strand er nå ansatt i stillingen som avdelingsleder.

Publisert 03.10.2017
Nissan

Østfold har ligget litt etter resten av landet, og særlig våre naboer nærmere Oslo, når det gjelder elbilsalget. Men nå kan dette være i ferd med å snu.

Publisert 02.10.2017
Hanne Brostrøm er sykkelkoordinator i Østfold

Nå har også omverdenen oppdaget av Østfold har en egen sykkelkoordinator.

Publisert 29.09.2017
Det skulle gå 78 år fra Synnøve Kristiansen så den spede brustarten til hun kunne krysse den selv

Da hun var tolv år gammel, så Synnøve Kristiansen at det ble gjort forberedelser til en bru mellom Opsund og Hafslundsøy i Sarpsborg. Fredag kunne hun endelig krysse brua på åpningsdagen — 90 år gammel.