Publisert 12.08.2019

Fylkestingets vedtak om eierskapet i Østfold Energi sendes til Kommunal – og moderniseringsdepartementet for en lovlighetskontroll.

Publisert 09.08.2019
Lærer underviser i klasserom

Suppleringsinntaket viser at alle kvalifiserte søkere har fått tildelt skoleplass ved videregående skoler i Østfold. 89 prosent av disse har fått sitt førsteønske, 7 prosent andreønske og 4 prosent tredjeønske oppfylt.

Publisert 06.08.2019

Bruk stemmeretten til å påvirke hvilke politikere som skal ta beslutninger i ditt nye fylke. Frem til valget kan du se 5 animasjoner koblet til områder fylkeskommunen har ansvar for.

Publisert 05.08.2019

Nå skal det bygges fire helt nye idrettshaller i fylket. Et spesielt samarbeid mellom kommunene og fylkeskommunen er grunnen til at prosjektene kan realiseres.  Fylkespolitiker Andreas Lervik mener Østfold-modellen kan inspirere nasjonalt.

 

Publisert 26.07.2019
idrettsanlegg

Kulturdepartementet har endret vilkårene og rutinene for søknader om tilskudd til idrettsanlegg i kommunene. Fristene er imidlertid de samme som før.

Publisert 22.07.2019

INSPIRIA og Østfold Energi har sammen utviklet et virtuelt bedriftsbesøk som skal inn i undervisningen til elever i Østfold fra høsten av. I filmen, som må ses med VR-briller, får elevene bli med Østfold Energi på jobb. – En spennende måte å undervise på, sier elever ved Grålum ungdomsskole. Brillene er det Østfold fylkeskommune som har spandert.

Publisert 17.07.2019

Har du lest ut alle bøkene du tok med deg for ferien? Ikke fortvil! Alle som har lånekort ved et bibliotek i Østfold kan låne e-bøker og e-lydbøker gratis gjennom appen BookBites bibliotek, melder fylkesbiblioteket.

Publisert 16.07.2019

Nå har alle som har søkt videregående opplæring i Østfold fått svar på om de har fått ønskene sine oppfylt. Alle som har søkt videregående opplæring for første gang (3500 søkere) har fått tildelt skoleplass, melder seksjonssjef Bjørn Magnus Johansen.

Publisert 02.07.2019
Vera (14) har hatt praksis hos Østfold fylkeskommune.

Nå som jeg er en niendeklassing var det på tide at jeg skulle ta et lite skritt inn i arbeidslivet og få litt praksis for å finne ut hvordan det er å jobbe i samfunnet vårt. Jeg fikk da muligheten til å få et innblikk i hvordan det er å jobbe i Østfold fylkeskommune, men hva er egentlig fylkeskommunen?

Publisert 02.07.2019

Østfold fylkeskommune og Østfoldhelsa ønsker flere folkehelseprosjekter i kommunene. Nå kan du søke om penger til ditt prosjekt. Søknadsfristen er 1. oktober.