digitalisering

Regjeringen utlyste i høst 10 millioner kroner som tilskudd til fleksible videreutdanningstilbud i digital kompetanse. To av åtte prosjektsøknader som har fått tilskudd er fra Østfold. 

 

DSC_0834

Østfold fylkeskommune fordeler 6 millioner kroner i ny støtteordning til næringsutvikling i Østfold. Denne ordningen skal bidra til nye arbeidsplasser i Østfold.

Flagg_istock_1000

Jobber du med å utvikle et internasjonalt prosjekt? Da kan du søke om støtte til prosjektutvikling og medfinansiering av prosjekter innen EU- og Interreg-programmene. Søknadsfrist er 15. januar 2019!

Konferanse 15112018 Camilla AC Tepfers

Digital kompetanse må inn i alle fag. Det er et av budskapene som kom fram på Kompetanseforum Østfolds kunnskapsdag nylig.

DSC_2133 Dynatek Askim

Prediktor Instruments/Medical, Brynild Gruppen og Sleipner Motor er noen av bedriftene som i oktober besøker Raufoss for å lære. Her vil de både få se og høre om fremtidens industriarbeidsplasser hvor LEAN, automatisering og digitalisering gjør bedriftene mer produktive. Det handler om «the internet of things».

Arbeidsplasser i Østfold

Østfold fylkeskommune lyser ut 6 millioner til næringsutvikling i Østfold i 2018. Denne nye ordningen skal styrke næringsgrunnlaget og bidra til å etablere nye arbeidsplasser i Østfold. Nå er det klart hvem som får støtte etter første søknadsrunde. 

Istock

Østfold er blant fylkene som har aller best arbeidsplassutvikling i landet. 

RemmenStudentbyHalden

Les vår blogg om bruk av tre som materiale i nye produkter. Vi vil også gjerne komme i kontakt med deg som driver innen dette området.

 

Flagg_istock_1000

Jobber du med å utvikle et internasjonalt prosjekt? Da kan du søke om støtte til prosjektutvikling og medfinansiering av prosjekter innen EU- og Interreg-programmene. Søknadsfrist er 1. september!

DSC_0834

Østfold fylkeskommune fordeler 6 millioner kroner i ny støtteordning til næringsutvikling i Østfold. Denne ordningen skal bidra til nye arbeidsplasser i Østfold.