Østfoldtalentet 2018

Østfold fylkeskommune ønsker å støtte unge mennesker som har utmerket seg innenfor kunst og kultur med stipendet Østfoldtalentet på kr. 50.000,-.

Klikk for stort bilde
 

Stipendet skal være en påskjønnelse for innsats og inspirasjon til videre engasjement. Prisen deles ut på Østfoldkonferansen i januar. Søknadsfristen er 15. oktober.
 

Hvem kan søke


Stipendet kan deles ut til enkeltpersoner, grupper eller lag i alderen 16-25 år, som bor i, er fra eller på annen måte har tilknytning til Østfold. Man kan søke selv eller bli nominert av andre.


Søknadsfrist


Søknadsfristen er 15. oktober.

Her kan du søke eller nominere kandidater til Østfoldtalentet 2018

 

Sanna Kvitnes ble Østfoldtalentet 2017 - Klikk for stort bildeSanne Kvitnes ble Østfoldtalentet 2017 Morten Brunslid

 

 

 

 

 

 

 

Sanne Kvitnes fra Halden ble Østfoldtalentet 2018.
- Det er en stor ære å vinne, bare å bli nominert med så mange fantastiske folk i år og i fjor er en ære. Jeg ble litt stum og jeg gråt da jeg fikk vite at jeg vant. Det føles veldig bra, sier Sanne Kvitnes ydmykt og rørt.

Masse prosjekter


- Planen er å fortsette med det jeg driver med. Jeg har masse prosjekter som er for så vidt fremdeles hemmelig. Det er mye som skjer nå og jeg gleder meg, og selvfølgelig er det også skummelt. Sånn er det jo alltid. Så nå er det å jobbe med musikken og jobbe med teateret, mye kombinert. Jeg skal fortsette å jobbe og stå på, det er planen, sier Sanne.

Første gang


Prisen ble delt ut for første gang i 2016. Patrik Stenseth fra Sarpsborg ble det første Østfoldtalentet.  Magnus Berg fra Skiptvet fikk prisen i 2017.