Parkering på fylkeshuset

Parkeringsavgiften gjelder mellom kl 7.00 og kl 17.00 fra mandag til fredag (også helligdager). Det er gratis parkering i helgen. Besøkende betaler 20 kroner timen. Ansatte betaler 30 kroner dagen.Parkeringsavgift på fylkeshuset - Klikk for stort bilde Pål Engh

Elbiler og biler som går på hydrogen eller biogass parkerer gratis, men må betale for eventuell lading. Gjester og besøkende som har slike biler, må registrere seg i resepsjonen, for å få fritak for parkeringsavgiften.

Reservert ladeplass for deg med elbil - Klikk for stort bildeDet koster 10 øre/min så lenge du er tilkoblet, og du kan lade så lenge du vil. For å sikre at ladeplassene blir tilgjengelig for flest mulig som trenger det, er det ikke tillatt å parkere på ladeplasser uten å lade.

Betaling skjer via Fortums ladebrikke, som er registrert på eier. Dette er samme praksis som med andre ladere/hurtigladere. Du kan også benytte mobil eller elbilforeningens ladebrikke, men denne må registreres hos Fortum.

Slik kan besøkende betale

  • Betal via appen Easypark
  • Registrere deg på min.onepark.no og bli automatisk belastet på kredittkortet hver gang du parkerer
  • Betale på http://www.onepark.no/ innen 48 timer
  • Betale på automat, som er plassert inne på fylkeshuset. Du betaler for parkeringen før du forlater fylkeshuset. Tast inn ditt registreringsnummer og betal for tiden du har stått parkert.

Parkeringsautomat OnePark - Klikk for stort bildeMerk: Dersom du kjører ut uten å foreta deg noe, blir det ettersendt faktura. Da belastes du i tillegg for et fakturagebyr på 60 kroner.