Personal- og lederhåndbok, samt HMS håndbok

Innhold i håndbøkene

Her finner du informasjon om dine rettigheter og plikter som ansatt i Østfold fylkeskommune. For eksempel lønn, permisjonsreglement, ferie, sykemelding, reiseregulativ, overtidbetaling og lignende.

Ledere vil finne gjeldende rutiner og retningslinjer som omhandler oppfølging og utvikling av sine medarbeidere.

HMS håndboken finner du også i samme løsning.

Safeuse

Safeuse er Østfold fylkeskommunes stoffkartotek. Lenke til stoffkartoteket finnes i QM + eller på den enkelte virksomhet sitt område. Spør din leder hvis du er usikker.
Stoffkartotekansvarlig i Østfold fylkeskommune er Stein Hetsch ved HR-seksjonen.

Bruke søkefunksjonen

All informasjon i håndboken er søkbar. Dersom du ikke finner frem i håndboken ved å bruke mappestrukturen til venstre, kan du søke på fritekst i søkefeltet opp til høyre på siden.

Ved å legge til en * i forkant eller etterkant av søkeordet, utvider du trefflisten til også å inkludere treff som selve søkeordet ditt bare er en del av.

Når du bruker søkefunksjonen, vil det automatisk søkes på tvers av håndbøkene, altså både i personalhåndboken og lederhåndboken.

Brukernavn og passord til mobil og privat PC/MAC

Skal du ha tilgang til håndboken via mobil eller privat PC/MAC finner du et spesielt definert brukernavn og passord oppgitt i håndboken under menyvalget: "Slik bruker du håndboken". Eventuelt kontakt virksomhetens  personalansvarlig.

App til mobil finnes tilgjengelig via Appstore eller Google Play.

  • Søk opp Simployer
  • Finn håndbøker
  • Last ned appen og logg deg på
  • Det skal kun kreves påloggingsinformasjon første gang. Hvis du opplever at du må logge deg på hver gang, så forsøk å avinnstaller appen og legge den inn på nytt igjen  

Har du noen spørsmål eller innspill?

Savner du informasjon, eller synes du noe er vanskelig å finne? Da vil vi gjerne høre fra deg..
Send en epost til redaktør for håndboken.