Prosjekt God digital samhandling

Vi skal bli best på digital samhandling!

Som medarbeidere og ledere i Østfold fylkeskommune må vi hver dag kommunisere og samhandle med mange, både internt og eksternt, for å kunne gi et best mulig tilbud til østfoldingen og utvikle Østfold i en riktig retning.

Gående medarbeidere - Klikk for stort bilde

Nasjonale myndigheter forventer at vi blir stadig mer digitale i denne kommunikasjonen. Og vi har selv en rekke vedtak og styringsdokumenter som sier at vi skal bli en enda mer lærende og samhandlende organisasjon. I senere års arbeid med endring og omstilling har vi dessuten fokusert mye på å utnytte ny teknologi til å jobbe smartere.

At vi allerede har en felles IT-plattform er et godt utgangspunkt. Men det hjelper ikke å ha verktøykassa full hvis vi ikke vet hvilke verktøy som skal brukes til hva. Dessuten trenger alle - enten vi er ansatte, ledere, politikere eller elever - gode spilleregler og prinsipper for hvordan vi bruker verktøyene i organisasjonen vår.

Det er dette vi skal komme fram til gjennom prosjektet God digital samhandling.

God samhandling

For at du og dine kollegaer skal kunne arbeide etter prinsippene for god digital samhandling, trenger dere å beherske den digitale verktøykassa og vite hvordan verktøyene kan brukes. 

Her finner du en oversikt over hvilke verktøy og verktøyfunksjoner det er lurt å kjenne til - og som prosjekt god digital samhandling skal hjelpe deg til å få kompetanse og ferdigheter innen. 

Kontakt

Anders Langfeldt
E-post
Mobil 905 69 986
Tone Elisabeth Navestad Stenbek
E-post
Mobil 970 18 337