Hvem mener du fortjener Østfoldprisen?

Vi trenger din hjelp. Merk deg datoen 15. oktober. Det er fristen for å sende inn kandidater til Østfoldprisen 2018.

Du kan sende inn forslag på kandidater til Østfoldprisen - Klikk for stort bilde

I 2017 var det kystlotteriets Sten Johnny Helberg som vant. Tidligere år har blant andre rallykongen Petter Solberg, musiker Henning Kvitnes og artist Heidi Gjermundsen Broch vunnet prisen. Både forfattere, artister, ildsjeler, idrettsutøvere, fredsarbeider og en revydronning har vært blant de mange flotte vinnerne av Østfoldprisen.

Alle kan komme med forslag og en jury avgjør hvem som går videre til finaleheatet. Deretter er det opp til publikum å stemme fram den endelige vinneren av den gjeve prisen. 

Send inn ditt forslag senest 15. oktober på dette skjemaet:

 

Forslag til Østfoldprisen

Felt merket med * må fylles ut

Spesiell innsats for Østfold

Østfold fylkeskommunes hederspris deles ut til en østfolding som har gjort en spesiell innsats for fylket. Prisen kan deles ut til enkeltpersoner, organisasjoner, grupper eller lag som bor i eller er fra Østfold, eller på annen måte har tilknytning til Østfold.

Prisen deles ut en gang i året og er på kr 100.000, et diplom og et kunstobjekt som utformes spesielt til denne prisen av en Østfoldkunstner.

Alle kan komme med forslag og en jury avgjør hvem som får prisen. Utdelingen foregår i Østfold fylkestings siste samling i året.

- Nå gleder vi oss til å se hvem publikum foreslår i år, sier fylkesvaraordfører Siv Henriette Jacobsen. Hun er leder av fagjuryen, som velger ut finalistene.