Østfolds største jobbintervju - Østfold fylkeskommune internettportal
 

Østfolds største jobbintervju

Ung elev i jobbintervju med voksen mann

Onsdag 22. mars er det igjen tid for Østfolds største jobbintervju på Inspiria Science Center i Sarpsborg. Her kan bedrifter som søker lærling og ungdom som søker læreplass møtes.

Foto: Fatlum Rama (til høyre) var en av søkerne på lærlingplass hos Kai Wiborg på Meny under Østfolds største jobbintervju i 2016.

Bedrifter og offentlige virksomheter fra hele Østfold inviteres til et uforpliktende møte med elever som skal ut i lære. Dette er en gyllen mulighet for bedriftene til å møte aktuelle kandidater i sin bransje, og en fin arena for elevene til å møte representanter fra næringslivet, og prøve seg i en jobbintervjusituasjon.

Møtene blir arrangert som såkalte SpeedDater - i form av jobbintervjuer - hvor bedrifter får møte aktuelle kandidater direkte (og kanskje tegne lærekontrakt). 

Det er gratis å delta.

Elevene blir kurset på forhånd

I forkant av jobbintervjuet vil alle VG2-elevene få tilbud om kurset «Veien til læreplass» Dette kurset foregår på den enkelte skole, og temaene er hvordan finne læreplasser, være en aktiv søker, hvordan kle seg og te seg på et jobbintervju.

Arrangeres for fjerde gang

Det er fjerde år på rad at fylkeskommunen arrangerer Østfolds største jobbintervju.

På jobbintervjuet i 2016 møtte totalt 900 elever, 100 lærere og 180 bedriftsrepresentanter fra 100 bedrifter. Totalt ble det gjennomført over 2000 intervjuer i en periode på 3 timer.

95% av bedriftene som var på jobbintervjuet i 2016 ønsker å delta igjen i 2017. Noe Østfold fylkeskommune er veldig glade for!

Vi håper at årets jobbintervju skal bidra til at elevene på vg2 får mange gode samtaler og intervjuer med ulike bedrifter i Østfold.

Meld deg på

Her kan du melde på din bedrift, virksomhet eller opplæringskontor på Østfolds største jobbintervju

Elever meldes på via skolen.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med opplæringsavdelingen på sentralpost@ostfoldfk.no

Sist oppdatert: 12.01.2017 Kristin Hermansen Josefsen