ID 2113 - Prosjektkoordinator kommunikasjon/markedsføring - Østfold fylkeskommune internettportal
 
Næringsriket Østfold

ID 2113 - Prosjektkoordinator kommunikasjon/markedsføring

Næringsriket Østfold er på jakt etter en dyktig og driftig prosjektkoordinator.

 Næringsriket

Har du pågangsmot og teft: Vil du gjøre Østfold mer synlig

Liker du å få ting til å skje, liker du variert arbeid - og mange oppgaver som skal løses? Har du erfaring fra medie- og/eller markedsføringsbransjen? Har du jobbet i prosjekter og er du glad i å samarbeide, lage gode historier og å skape engasjement?

Næringsriket Østfold er på jakt etter en dyktig og driftig prosjektkoordinator som skal sette Østfold på kartet og jobbe med å markedsføre fylket, byene, kommunene og næringslivet her - i nært samarbeid med aktørene selv. Du må være glad i å finne frem til og formidle de unike og gode eksemplene som viser sider av Østfold mange ikke er så godt kjent med. I tillegg bør du være god på å finne smarte grep og ha ideer til hvordan skape oppmerksomhet.

Stillingen har en varighet på inntil to år. Det er partnerskapet Næringsriket Østfold som er oppdragsgiver, men det er Østfold fylkeskommune som vil ha det formelle arbeidsgiveransvaret i prosjektperioden.

En viktig del av jobben din blir å øke kunnskapen om Østfold og blant fylkets egne innbyggere, men like mye blant næringslivsledere og innbyggere i nabofylkene. En viktig del av jobben er å gjøre at Østfold blir mer aktiv og synlig som attraktiv næringsregion. En annen sentral oppgave blir å planlegge og gjennomføre «ambassadørprogrammet» hvor inntil 12 unge østfoldinger får utvikle seg i rollen som Østfold-ambassadører.

Den vi ser etter har inngående kjennskap til sosiale medier og hvordan drive målrettet kommunikasjonsarbeid.  Med deg på laget og i prosjektet får du hjelp av mange av Østfolds mest engasjerte og beste kommunikasjonsmiljøer fra partnere i Næringsriket Østfold.

Stillingen gir deg en unik mulighet til å bygge et omfattende nettverk i hele Østfold.

Arbeidsoppgaver:

 • Ta initiativ og være kreativ: Lede det daglige arbeidet med å markedsføre Østfold i tradisjonelle og i sosiale medier.
 • Planlegge og iverksette nye kommunikasjonstiltak og følge opp eksisterende.
 • Samarbeide med kommunikasjonsmiljøer og private og offentlige aktører.
 • Økonomioppfølging.
 • Ha kontakt med mediene.
 • Produsere og publisere saker på nett og i sosiale medier.
 • Utvikle vår profil på nettet og i sosiale medier.

Kvalifikasjoner:

 • Minimum treårig medie- eller kommunikasjonsfaglig utdanning eller annen relevant utdanning fra høyskole eller universitet.
 • Erfaring fra tilsvarende prosjektarbeid, med vekt på web og sosiale medier
 • God på prosjektledelse
 • God skriftlig fremstillingsevne.
 • Erfaring fra medieproduksjon og/eller fra å publisere og markedsføre i sosiale medier. Erfaring fra videoarbeid er et pluss.

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Østfold fylkeskommunes virksomheter har et mangfold av brukere med ulik kulturell bakgrunn. Erfaring og kjennskap til ulike kulturer er derfor en ønsket kvalifikasjon.

Vi tilbyr:

 • Lønn basert på utdanning og erfaring
 • Fleksibel arbeidstid
 • Et godt og etablert arbeidsmiljø
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med prosjektleder Roy Freddy Andersen, informasjonssjef i Østfold fylkeskommune, på tel: 9061 0530 / royfa@ostfoldfk.no

Attester og vitnemål blir ikke returnert.

Søknadsfrist: 2. august 2017.

Vi ber interesserte søkere om å benytte vårt elektroniske søknadsskjema, med ID-2113.

Østfold fylkeskommune praktiserer prøvetid. Vi gjør oppmerksom på at søkere til stillinger i Østfold fylkeskommune kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jfr. offentlighetsloven § 25.

Om Næringsriket Østfold:

Næringsriket Østfold er et partnerskap der 21 sentrale offentlige og private aktører i fylket har gått sammen for å gjøre Østfold enda mer attraktivt og å skape og tiltrekke flere arbeidsplasser.
Nå skal et av våre prosjekter sette fart. Det skal styrke kunnskapen om fylket vårt, mulighetene og om næringslivet her, blant folk i og utenfor Østfold. Prosjektet skal skape mer positive oppfatninger av Østfold og næringslivet her - og bygge stolthet, samhold og entusiasme.


 

Sist oppdatert: 03.07.2017 Ann Anthony