ID 2049 - Undervisningsstilling i fagene kjemi og matematikk - 60 % fast stilling - Østfold fylkeskommune internettportal
 
Mysen videregående skole

ID 2049 - Undervisningsstilling i fagene kjemi og matematikk - 60 % fast stilling

Vi har ledig inntil 60 % fast stilling for lærer/adjunkt/lektor.

 Mysen videregående skole har ledig inntil 60 % fast stilling for lærer/adjunkt/lektor som dekker fagene kjemi og matematikk. 

Mysen videregående valgt å fokusere på følgende satsingsområder:

Beste vilkår for læring og helhetlig ledelse.

Dette skal bidra til å føre skolen mot sitt overordnede mål om å få flere elever til å gjennomføre og bestå videregående opplæring med best mulig resultat.

 

Søknadsfrist:  28.04.17Søknad sende via vårt elektroniske søknadsskjema med ID 2049.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Originale vitnemål og attester tas med til intervjuet.

For nærmere opplysninger om stillingene :


Kan du kontakte utdanningsleder Stein Eriksen tlf. 69846106/98065003.

Arbeidsvilkår og lønn er i samsvar med de retningslinjer som er gitt for lærerstillinger i Østfold Fylkeskommune. Ansettelse skjer i henhold til de plikter og rettigheter som fremgår av gjeldende lov- og avtaleverk. Østfold Fylkeskommune har gode forsikrings- og pensjonsordninger for sine ansatte.

Tilsetting er betinget av godkjent politiattest. Østfold fylkeskommune praktiserer prøvetid. Vi gjør også oppmerksom på at søkere til stillinger i Østfold fylkeskommune kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jfr, offentlighetsloven § 25. Østfold fylkeskommune ønsker et mangfold på arbeidsplassene som speiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn.

Om skolen:


Mysen videregående skole er en spennende videregående skole med 8 ulike utdanningsprogram. I tillegg har skolen en egen gruppe med elever med tilrettelagt opplæring, og vi har ansvar for fengselsundervisning og voksenopplæring. Skolen har omkring 1000 elever og 220 ansatte. Vi holder til i gode lokaler på Mysen hvor noen av våre bygg er helt nye med moderne fasiliteter. Skolen har en sentral beliggenhet i Mysen sentrum med nærhet til tog og buss.

For å få mer informasjon om skolen kan du gå inn på vår hjemmeside
www.mysen.vgs.no

Sist oppdatert: 09.04.2017 Ann Anthony