ID 2043 - Undervisningsstilling på service og samferdsel - innen fagene administrasjon og økonomi, markedsføring og salg, sikkerhet - 80 % fast stilling - Østfold fylkeskommune internettportal
 
Askim videregående skole

ID 2043 - Undervisningsstilling på service og samferdsel - innen fagene administrasjon og økonomi, markedsføring og salg, sikkerhet - 80 % fast stilling

Vi har ledig 1 fast stilling (inntil 80 %) innen vg1 Service og samferdsel fra 01.08.17.

Vi ønsker oss engasjerte, samarbeidsvillige, pålitelige og godt kvalifiserte søkere. I tillegg vil vi prioritere søkere med god kompetanse innenfor klasseledelse, bruk av digitale verktøy og vurdering. Det forventes at man bidrar til skolens mål om fullført og bestått, og deltar i det faglige, pedagogiske og sosiale fellesskapet.

Søkeren må ha relevant høyere utdannelse innenfor fagområder som administrasjon og økonomi, markedsføring og salg, sikkerhet, samt godkjent pedagogisk utdanning. Relevant arbeidserfaring er en fordel. Stillingen kan innebære kontaktlæreransvar og særskilt tilpasset undervisning for elever med lærevansker. Personlig egnethet vil bli vektlagt ved ansettelsen.

Søknadsfrist: 03.05.17.Søknad må sendes på vårt elektroniske søknadsskjema , med ID 2043. Egen søknad og CV kan sendes i tillegg, men vil ikke bli returnert.

Lønn etter avtale.

Flere opplysninger om stillingen:

Kan fås ved henvendelse til Yvonne Tollefsrud, fagleder Service og samferdsel, tlf. 473 91 509.

Ansettelsen skjer på de vilkår og med de plikter som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Østfold fylkeskommune har gode forsikrings- og pensjonsordninger for sine ansatte.

Østfold fylkeskommune praktiserer prøvetid. Vi gjør oppmerksom på at søkere til stillinger i Østfold fylkeskommune kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jfr. offentlighetsloven § 25. Tilsetting er betinget av godkjent politiattest.

Om skolen:


Askim videregående skole er en skole med ca 1000 elever og 180 ansatte.
Skolen har åtte utdanningsprogram. Askim videregående skole har en visjon. Vi ønsker å være et kraftsenter for kunnskap og læringsglede. Våre kjerneverdier er ansvarlighet, respekt og engasjement i tillegg til kunnskap og læringsglede. Kollegiet er svært godt sammensveiset, og i undersøkelser har både lærere og elever oppgitt at de trives. Vi mener derfor vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og mange spennende utfordringer.

Se også skolens hjemmeside:
www.askim.vgs.no

Sist oppdatert: 07.04.2017 Ann Anthony